Lidköping

 
(En gammal bild på mig från 2010)
Hej nu är jag i Lidköping, har varit här sen i Lördags. I dag har jag bara suttit och kollat på Gossip girl och senare i kväll ska jag och min familj till våra släktingar och äta middag.
Skulle igentligen ha åkt hem på tisdag kväll men jag ska troligen stanna till på fredag och då ska min sysling hänga med till Stockholm. Skulle igentligen ha varit med henne i dag med men det blev inte så för hon skulle åka och rida någon häst 2 timmar bort här i från och då kunnde jag inte hänga med henne.
Ja det var vell det, Nu måste jag gå och hämta fika.

Shoppat med mamma

Hola! Har vart och shoppat med mamma idag i nacka. Hittade bara ett par shorts efter som mina förra älskade shorts försvann spårlåst (?). I alla fall så var det sjukt ut plockat, kanske beror på rean? 
 
 
Bik Bok - 349 :-
 
 
 

Shoppat

Skulle kommit upp för nån dag sedan!


Idag har jag och vendela vart och shoppat, rea vettu! Tog bilderna hemma hos mig så lägger upp det båda köpte ->

Min shopping:

Gina tricot- 49 :- 

Gina tricot- 49 :-

Gina tricot- 99:-

Vendelas shopping:

Gina tricot- 49 :-

Gina tricot- vet inte men tror runt 100 :-

 

Gossip girl

Just nu sitter jag och Sofie i min säng och kollar på gossip girl. Juste hon ska sova här. Idag har vi inte gjort så mycket mest tagit det lugnt och städat Sofies garderob. Puss (första bilden är från när vi städade Sofies garderob! )

pause

Förlåt för vi inte har bloggat men alla har varit borta och inte haft internet och bloggappen har inte funkat.
Nu sitter jag hemma hos Sofie och vi kom nyss hit för vi hade varit hemma hos mig. jag vet att det inte blir så intresant inlägg men vi ville bara skriva att vi ska börja bogga nu och verkligen komma igång!
Puss
RSS 2.0